top of page

Masinpakkekiled - erinevate venivustega, väga vastupidavad

Updated: Mar 4

Pakenditööstus OÜ on Trioworld eelvenivusega pakkekilede esindaja Eestis. Trioworld Infinity on uue generatsiooni masinakile aluste pakkimiseks: suurim venivus aitab hoida kulud madalad ja säästa loodust; annab pakkimisel tugeva rebimis- ja torkekindluse; suurepärased kleepuvus- ja libisemisomadused; hoiab alused stabiilsena ja ei lase neil omavahel kokku kleepuda; sobib ka toiduainetööstustele. Pakkekiledest on suure populaarsuse võitnud must masinpakkekile, tööstusettevõtete peamine pakkematerjal.PCR masinpakkekile on veniv ja suure jõudlusega kile taaskasutatud materjalist. See sisaldab üle 60% ringlussevõetud sisu, millest vähemalt 51% on PCR (tarbijajärgselt taaskasutatud). See veniv kile on keskkonnasõbralik alternatiiv ja vähendab süsiniku jalajälge.


Survetundlike koormate puhul on oht, et nurgad võivad puruneda, mille tagajärjel koorem/ toode saab kahjustada. Seda tüüpi koormad nõuavad keerukat venituskilet, mis kindlustab tulemuse minimaalse venituskile tarbimisega. Trioworld Lean venituskiled, nagu Trio Infinity, Katan-Ex ST, Katan-Ex SL või Trio Etex, on spetsiaalselt välja töötatud selliste olukordade jaoks, kus on võimalik luua stabiilseid kaubaaluseid minimaalse tarbimisega, näiteks pehmete toodete või pagaritoodete puhul.


Masinpakkekilede spetsiifikast ja kliendi vajadustest lähtuvalt on Pakenditööstusel alati olemas parim lahendus. Pea julgelt nõu Pakenditööstus OÜ müügiesindajatega.


Pakenditööstus OÜ pakub erinevaid pakendeid, karpe, paberkotte, pakendiümbriseid ja kaubaaluseid. Lisaks suurele trükitootmisele on ka Pakenditööstus OÜ uute ja suurte võimalustega laohoone omanik. Mitmekülgsete võimalustega laoteenused ja väga lai valik erinevaid e-poe pakendeid, pakendamisteenused ja erinevate pakendite valmistamine.


Loe lisaks pakkematerjalidest lähemalt Pakenditööstus OÜ uudistest.

Vaata kindlasti Pakenditööstuse YouTube kanalit.

Külasta samuti Pakenditööstus OÜ tütarettevõtte Pakendi OÜ kodulehte.

16 views
bottom of page