top of page

Erinevad lainepapist tooted

Updated: Mar 4

Lainepapp on pakkematerjalina samaaegselt pehme ja tugev, vastupidav ja keskkonnasõbralik. Valmistame erinevas mõõdus lainepapist karpe ja kaste. Kui toode vajab kaitset või on oma olemuselt nõudlikum, on lahenduseks tugeva konstruktsiooniga, lahtritega kastid ja karbid, mida saab korduvalt uuesti avada ja sulgeda. Valikus on erineva tugevusega lainepapp: kolme-, viie- ja seitsmekihiline lainepapp, kastid ja lainepapist vahelehed. Teiste seas pakume ka standardmõõtudes lainepapist karpe, mis mahuvad levinud pakiautomaatidesse. Lainepapist erinevaid tooted:

  • Transiit- ja transpordipakendid: pakend, mis on töökindel ja väljanägemiselt ligitõmbav, on brändile reklaamiks ja emotsioonikujundajaks. Pakend ei piirdu ainult toote kaitsmisega transiidi ajal vaid on tänapäeval palju rohkemat. Pakenditööstus OÜ pakub samuti vastavalt tellimusele pakenditele pealetrükki. Lainepapist tooted alates traditsioonilistest kastidest ja karpidest kuni automaatpakenditeni. Väikestest kastidest kuni suurteni, standardseid ja kohandatud pappkaste, olenevalt vajadustele pakume toote täiendavaks kaitseks lisaks kärje -ja kiilusüsteeme.

  • Jaemüügipakendid / riiulipakendid: uueks suunaks ja trendiks on kujunenud riiulipakendid ja jaemüügipakendid. Hea lahendus toodetele, mis hoiab tarneahelas pigem kulusid kokku ning on samas ka keskkonnale vähem koormav. Pakenditööstus OÜ pakub targalt ja läbimõeldud pakendeid, nutikad lähenemisviisid on meie igapäevane töö.

  • Võrgu- ja internetikaubanduse pakendid: e-poodide / e-äride pakendid, mis kaitsevad nii toodet kui ka brändi visuaalset väljanägemist. Pakendid, mis peavad olema töökindlad, praktilised ja lisaks kiirelt kokkupandavad. Kokkupandavad ja kergesti käsitletavad lahendused igasugusele e-kaubandusele ja e-jaemüügile. Edukalt kujundatud e-kaubanduse pakend tagab tootele kaitse ning kvaliteetne pakend täiustab toote lahtipakkimiskogemust, tihti antakse selle kaudu hinnang teenusele ja tootele.

  • Tarbijapakendid: selle pakendi puhul tehakse ostuotsus kõige suurema tõenäosusega just välise visuali ja disaini pealt. Pakend, mis on suunatud tarbijale tootekogemuseks ja läbi selle otseseks sidekanaliks. Pakenditööstus OÜ pakub ka müügipakenditele ehk tarbijapakenditele pealetrükki ning viimistlust.

Pakendi siseosad:

  • Antistaatilised kaitsepakendid ehk EDS: elektroonikaseadmete transportimiseks ja hoiustamiseks. Pakend, mis hoiab ära staatilist elektrit ja seeläbi tagab toote töökindluse.

  • Wrap around: stantsitud lainepapist mähised liibuvad automaatselt toote ümber. Lihtne pakendamisviis kuid nõuab tehnilist oskust.

  • Bag-in-box: erinevates suurustes vedelikele mõeldud pakend. Pehme plastanum, mille ümbris on lainepapist. Ümbrisele saab vajadusel kujundada brändi pealetrüki.

  • Ohtlike kaupade pakendid: kindlatest papisegudest ja viimistlusvõtetega pakendid, mis sobivad ohtlike ainete transpordiks. Pakendid, mis lähtuvad väga rangetest reeglitest.

Pakenditööstus OÜ pakub erinevaid pakendeid, karpe, paberkotte, pakendiümbriseid ja kaubaaluseid. Lisaks suurele trükitootmisele on ka Pakenditööstus OÜ uute ja suurte võimalustega laohoone omanik. Mitmekülgsete võimalustega laoteenused ja väga lai valik erinevaid e-poe pakendeid, pakendamisteenused ja erinevate pakendite valmistamine.


Loe lisaks pakkematerjalidest lähemalt Pakenditööstus OÜ uudistest.

Vaata kindlasti Pakenditööstuse YouTube kanalit.

Külasta samuti Pakenditööstus OÜ tütarettevõtte Pakendi OÜ kodulehte.

54 views

Recent Posts

See All
bottom of page