top of page

Kartong, ideaalne pakkematerjal

Updated: Mar 4

Enamasti mitmest kihist koosnevat kartongi toodetakse ühelt või kahelt poolt kaetuna ning paljudes värvides. Kartongist valmistatakse pakendeid ja trükiseid (visiitkaartid, postkaartid, sisumaterjalid, sildid ja muud reklaamtrükised) ning see on kasutusel kunsti- ja käsitöömaterjalina. Kartongi värvivalik on lai.


Kartong on erineva paksuse ja koostisega papp, millest saab valmistada mitmesuguse konstruktsiooniga pakendeid. Kartongi on võimalik taaskasutada ja tema mõju keskkonnale on kordades väiksem kui näiteks plastikul või klaasil.


Kartongpakendid on väga levinud igasuguses kaubanduses, toidu-, kosmeetika-, elektroonika-, trüki- ja farmaatsiatööstuses, kus nad aitavad kaitsta toodet valguse ja õhu eest.​ Kartong on ideaalne pakkematerjal.


Pakenditööstus OÜ pakub erinevaid pakendeid, karpe, paberkotte, pakendiümbriseid ja kaubaaluseid. Lisaks suurele trükitootmisele on ka Pakenditööstus OÜ uute ja suurte võimalustega laohoone omanik. Mitmekülgsete võimalustega laoteenused ja väga lai valik erinevaid e-poe pakendeid, pakendamisteenused ja erinevate pakendite valmistamine.


Loe pakkematerjalidest lähemalt Pakenditööstus OÜ uudistest.

Vaata lisaks Pakenditööstuse YouTube kanalit.

Külasta samuti Pakenditööstus OÜ tütarettevõtte Pakendi OÜ kodulehte.

bottom of page