top of page

Tootejuhendid, kasutusjuhendid, manuaalid - igale tootele oma abiline

Updated: Mar 4

Tootepakendist leiad tootja poolt koostatud infojuhendi toote õigeks kasutamiseks, garantii jne. Vajalik infomaterjal, mida tihti trükitakse must-valgena nii klamberköites kui ka liimköites ja ka lihtsalt voldikuna. Manuaalid ja tootejuhendid trükitakse ka värvilistena, samuti olulised tootejoonised, mille detaile on hea värvilisena eristada ja välja tuua.


Klamberköidetud tootejuhend on lihtsaim ja soodsaim meetod õhema kasutusjuhendi köitmiseks. Tavaliselt köidetakse trükis kahe metallklambriga aga võib ka enamaga, just nii nagu tarvis läheb.


Liimköidetud tootejuhend on ideaalne lahendus paksema trükitud materjali puhul ja on samuti kvaliteetne ja vastupidav köitmismeetod.


Volditud tootejuhend on üldjuhul kahepoolne trükis, mis on korrapäraselt ja vastavalt trükisele volditud.


Pakenditööstus OÜ trükiteenuste hulka kuulub ka tootejuhendite,  kasutusjuhendite ja manuaalide trükikimine
Pakenditööstus OÜ trükiteenuste hulka kuulub ka tootejuhendite, kasutusjuhendite ja manuaalide trükkimine

Pakenditööstus OÜ pakub erinevaid pakendeid, karpe, paberkotte, pakendiümbriseid ja kaubaaluseid. Lisaks suurele trükitootmisele on ka Pakenditööstus OÜ uute ja suurte võimalustega laohoone omanik. Mitmekülgsete võimalustega laoteenused ja väga lai valik erinevaid e-poe pakendeid, pakendamisteenused ja erinevate pakendite valmistamine.


Loe lainepapist ja pakkematerjalidest lähemalt Pakenditööstus OÜ uudistest.

Vaata lisaks Pakenditööstuse YouTube kanalit.

Külasta samuti Pakenditööstus OÜ tütarettevõtte Pakendi OÜ kodulehte.

bottom of page