top of page

Messimaterjalide planeerimine ja tellimine

Updated: Mar 4

Igale messile minek algab ettevalmistusest. See on ääretult oluline osa, sest paneb aluse messil osalemise edukusele, mõttekusele ja mainekujundusele. Suurepärane võimalus oma ettevõttega silma paista ja uusi koostööpartnereid leida! Kõigele sellele aitab kaasa kindlasti messiks ettevalmistatud turundusmaterjalid, mida kindlasti huvilistele jagada.

Messidel osalemine on ettevõtte üks oluline müügikanal - messil saab kiire ja vahetu kontaktipotentsiaalse kliendiga ning sageli on just messidel kohal reaalsed otsustajad ja võtmeisikud,kelleni muudes tingimustes jõudmine on keeruline. Mess annab võimaluse tõsta enda nähtavust nii klientide, investorite, partnerite kui tulevaste töötajate jaoks.

Mulje jätmine on teekond - uus kontakt külastab messiboksi (kui see on olemas), uurib veebi-või maandumislehte, loeb trükitud turundusmaterjale, vestleb ettevõtte esindajatega. See teekond peaks olema sujuv ning jätma ühtlaselt usaldusväärse ja hea mulje. Hea teekond ei juhtu iseenesest, seda peab planeerima teadlikult ja süsteemselt.


Messimaterjalide planeerimine ja tellimine. Pakenditööstus OÜ aitab Sinu ettevõttel paista silma kvaliteetsete trükimaterjalidega ja ka kõige muuga, mis kuuluvad messimaterjalide hulka.


Messimaterjalide hulka kuuluvad:

  • karbid, pakendid, pakendiümbrised, paberkotid

  • bännerid, etiketid, kaelarääkijad, kaelakaartid, pastapliiatsid

  • kinkekaardid, lauakolmnurgad, lauarääkijad, riiulirääkijad, ukserääkijad

  • loosikastid, parkimiskellad, lauamängud

  • postrid, plakatid, popupid, reklaamlipud

  • reklaamalused, reklaamstendid, reklaamtahvlid, reklaamkuubikud, roll-up stendid

  • visiitkaartid, ajakirjad, kataloogid, brošüürid, flaierid, kasutusjuhendid, raamatud

  • kutsed, kupongid, piletid, postkaartid, ümbrikud, õpikud

  • blanketid, registraatorid, kalendrid, kirjaplokid, märkmeplokid, dokumendikaaned

Pakenditööstus OÜ pakub erinevaid pakendeid, karpe, paberkotte, pakendiümbriseid ja kaubaaluseid. Lisaks suurele trükitootmisele on ka Pakenditööstus OÜ uute ja suurte võimalustega laohoone omanik. Mitmekülgsete võimalustega laoteenused ja väga lai valik erinevaid e-poe pakendeid, pakendamisteenused ja erinevate pakendite valmistamine.


Loe trükiteenustest lähemalt Pakenditööstus OÜ uudistest.

Vaata lisaks Pakenditööstuse YouTube kanalit.

Külasta samuti Pakenditööstus OÜ tütarettevõtte Pakendi OÜ kodulehte.


Recent Posts

See All
bottom of page